U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Op zoek naar de juiste zonnebril - Modenieuws

Op zoek naar de juiste zonnebril - 17-01-2016


Op vakantie kwamen wij erachter dat wij onze zonnebrillen waren vergeten. Is dat even balen zeg maar niks aan te doen. We moesten maar nieuwe kopen. Alleen iets dat best lastig want mijn vrouw heeft een zonnebril op sterkte en dat duurt altijd even voordat die glazen zo gemaakt zijn zodat je er ook iets mee ziet op sterkte. Die liggen niet meteen klaar in de winkel. Ieder mens heeft een andere oogsterkte. Maar ze had haar lenzen gelukkig meegenomen. Want meestal draagt zij haar bril. Ze heeft er meerdere zodat ze optijd kan afwisselen. Dat vindt ze leuk om te doen. Dus hebben wij ook besloten om maar meteen 2 brillen te halen en daarna hebben we er nog 1 bij gehaald.  Ze heeft er dus drie.

Wij gingen dus op onze vakantie opzoek naar nieuwe zonnebrillen. Die heb je echt overal. Bij een supermarkt, op de hoek bij een souvenierwinkeltje, echt overal.Je kunt het zo gek niet bedenken of daar verkopen ze het ook. Maar dat is natuurlijk wel fijn als je snel een zonnebril nodig hebt. Ik heb toen tegen haar gezegd dat ik voor een goede bril wil gaan anders heb ik zelf te veel last van de zon. Want de glazen van een goedkope zonnebrill houden niet alle zonlicht tegen, en loop ik nog  heel de tijd te knijpen met mijn ogen. Daar had ik echt geen zin in. Dus ik ben gegaan voor een goede zonnebril ik had uiteindelijk een gekocht van het merk Mexx. Heb verschillende zonnebrillen opgezet en naar de zon gekeken. En ik merkte dat ik bij deze bril niet aan het knijpen was met mijn ogen. Dat was voor mij goed genoeg. En de prijs viel ook mee. Het was misschien niet mijn eerste keus maar goed is goed. Mijn vrouw koos voor een goedkoop zonnebrilletje dat vond zij al goed.


Advertenties