U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Harris Tweed colberts van geweldige kwaliteit - Modenieuws

Harris Tweed colberts van geweldige kwaliteit - 17-10-2021


Ben jij op zoek naar unieke colberts en gilets en andere kleding van hoge kwaliteit? Dan moet je absoluut de stoffen van Harris Tweed hebben. Wat maakt dit merk zo goed en waarom moet je hier juist voor kiezen?

Wat is Harris Tweed?

Harris Tweed is een merk dat kleding, zoals colberts, fabriceert. Dit is gemaakt van zuivere wol die op een traditionele manier wordt geweven. Niet elke stof mag zomaar Harris Tweed worden genoemd, alleen stof die voldoet aan alle voorwaarden kan deze naam krijgen. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede kwaliteit en krijg je waar voor je geld. Het is ontstaan in Schotland en bestaat al sinds de achttiende eeuw. Het bedrijf kent een rijke geschiedenis. Sinds 1993 is het wettelijk vastgelegd dat niet alle tweed de naam mag krijgen, en dat het aan strenge voorwaarden moet voldoen.

Colberts van Harris Tweed

Van Harris Tweed zijn voornamelijk de colberts erg bekend en deze zijn dan ook in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. Ook zijn er jasjes met en gilets verkrijgbaar. Sommigen hiervan zijn in visgraat motief gewoven en is er kasjmiere aan toegevoegd. Ook van het bekende merk Wellington of Bilmore zijn er wollen colberts met unieke designs op voorraad.

De grootste collectie

Wanneer je op zoek bent naar een grote collectie Harris Tweed, dan kun je terecht bij Kars Potze mannenmode. Hier vindt u de grootste collectie van (noord)Nederland. Uiteraard naast allerlei mannenkleding van diverse bekende merken. Kars Potze is gevestigd in Veendam. Het gespecialiseerde winkelpersoneel kan je voorzien van advies, zodat je kleding kunt aanschaffen die goed bij je past. Ook kun je er terecht voor kundig kleuradvies. Bij het kleuradvies wordt rekening gehouden met je huidskleur, lichaamsbouw en lengte. Er wordt een speciale kleurentest gedaan, waardoor je er gelikt uit zal zien. Zo kun je kledij uitzoeken die goed bij je past.
Naast de uitgebreide collectie colberts zijn er ook gilets en een kleine collectie voor dames.

Kars Potze

Kars Potze is iedere dag, behalve zondag, geopend en is gemakkelijk bereikbaar. Zoek jij stijlvolle mannenkleding? Dan moet je zeker eens naar Veendam om de uitgebreide collectie te bekijken. Hier zal je zeker slagen! En Kars Potze heeft meer dan alleen Harris Tweed.

colberts van wol van de merken Harris Tweed en Wellington of Bilmore


Advertenties