U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Deze schoenenmerken zijn hip én comfortabel! - Modenieuws

Deze schoenenmerken zijn hip én comfortabel! - 30-08-2021


Er zijn tegenwoordig zoveel hippe schoenen, dat het erg moeilijk kiezen wordt. Het is in ieder geval heel erg belangrijk dat de schoenen niet alleen hip zijn maar ook comfortabel zijn. Het is namelijk niet zo; wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. Hier zijn drie schoenenmerken die aardig voor je voeten zijn én super stijlvol zijn.

Zoek jij nog een nieuw paar schoenen? Kijk eens in de webshop van Durlinger voor topkwaliteit schoenen!

ECCO

Ten eerste heb je ECCO, een Deense schoenenproducent. De oprichter van ECCO, genaamd Karl-Heinz Werner Toosbuy, wilde graag schoenen creëren die een hoge mate van comfort kennen. Daarnaast was de kwaliteit voor hem heel erg belangrijk. ECCO is nu uitgegroeid tot een van de grootste producent ter wereld wat betreft schoenen. Gelukkig zijn de kernwaardes van het bedrijf nog steeds gebleven en zijn de schoenen niet alleen comfortabel maar ook super trendy. Als je bijvoorbeeld voor een paar schoenen gaat met de trendkleur geel, kun je je outfit helemaal daarop aanpassen.

Ara

Dan heb je nog Ara, een Duits merk dat is opgericht in 1949. Een erg bekende schoen bij Ara is de Ara fusion sneaker. Deze sneakers zijn super comfortabel en geven je een sportieve look. Ze zijn uitgevoerd in een combinatie van elastisch textiel en suède. Daarnaast hebben ze ook een sock instap. Dat is super hip op het moment. Ze sluiten daarom ook mooi aan maar zijn tegelijkertijd ook luchtig. De sneakers maken ook gebruik van een zogenoemde Dynergy zool. Deze zool absorbeert schokken. Het voelt daardoor alsof je op wolken loopt. 

Gabor

Ten slot hebben we nog Gabor schoenen, ook een Duits merk dat is opgericht in 1949. Je kunt zien bij dit bedrijf dat zowel het ontwerp als het comfort de volle aandacht verdient. Gabor pronkt met zijn collecties vol prints en kleuren waarvan je hebberig gaat worden. Ze hebben bijvoorbeeld een super leuke sandaal met een panterprintje en een blokhak. Als je die draagt onder je favoriete jurk zal jij de show stelen en comfortabel zijn wanneer je het doet.

Image: Pexels.com


Advertenties