U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Tips

4 tips om jouw zilveren sieraden weer te laten glanzen - Modenieuws

4 tips om jouw zilveren sieraden weer te laten glanzen - 29-08-2018


Zilveren sieraden zien er natuurlijk prachtig uit, zolang als dat ze glanzen. Echter zien ze er vaak na een tijdje al dof uit. Daarom hebben wij 4 tips van B2bijoux, een sieraden groothandel, op een rijtje gezet om jouw zilveren sieraden weer te laten glanzen.

1. Citroensap

Als je een (oude) tandenborstel onder dompeld in het sap van één citroen om vervolgens doe te poetsen je zou versteld staan van het resultaat. Binnen een paar minuten glimt je zilveren sieraad weer als nieuw.

2. Bier

Bier is een goed middel tegen het verwijderen van oxidatie op zilveren sieraden. Vul een bekertje of bakje met bier en laat het zilveren sieraad hier een nachtje inweken. Als je het sieraad de volgende achter eruit haalt en goed afgespoeld met water zal het weer wat meer glimmen.

3. Natuurazijn

Een goed werken en goedkoop schoonmaakmiddel voor je zilveren sieraden is natuurazijn. Pak een kopje en vul deze voor de helft met natuurazijn en de andere helft met water. Vervolgens is het belangrijk om goed te mengen. Leg je sieraden in de week voor ongeveer twee uur. Na twee uur kan je de sieraden eruit halen en deze afspoelen met koud water.

4. Tandpasta

Ook tandpasta kan je gebruiken voor het opnieuw laten schitteren van zilveren sieraden. Doe een klein beetje tandpasta op een oude tandenborstel of doekje en wrijf het voorzichtig over je zilveren sieraad. Nadat de tandpasta er goed afgespoeld zal je sieraad weer als nieuw uit.

zilveren-sieraad


Advertenties