U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Yvonne Kwok wint G-Star Raw Talent Award 2012 - Modenieuws

Yvonne Kwok wint G-Star Raw Talent Award 2012 - 14-07-2012


Yvonne Kwok wint G-Star Raw Talent Award 2012

Yvonne Kwok, afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute, won gisteren de G-Star Raw Talent Award tijdens Lichting 2012 in de Amsterdam Fashion Week.

In een bomvolle, snikhete zaal nam de ontwerpster aan het eind van de avond uitgelaten haar award in ontvangst van G-Stars Remco de Nijs.

Het was alweer de zesde editie van de jaarlijkse Lichting-show, waar de veertien beste afgestudeerden van de Nederlandse modeacademies vijf stukken uit hun afstudeercollectie showen.

Modejury

De winnaar van de G-Star Raw Talent Award wordt bepaald door de internationale vakjury en op basis van de stemmen van honderd geselecteerde modeprofessionals uit het publiek. De award bestaat uit een geldbedrag van 10.000 euro, die de winnaar kan investeren in zijn of haar carrière.

Marionetten

Yvonne Kwok won met haar kleurrijke collectie die was geïnspireerd op marionetten, waarin ze elementen verwerkte van het carnaval en de Romeinse tijd. De collectie is een mix van bruintinten en pastels, met bijzondere materialen als neopreen en karton.
Bron : Textilia


Advertenties