U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Vanguard – Life is a Nomadic Discovery - Modenieuws

Vanguard – Life is a Nomadic Discovery - 16-01-2014


Vanguard is het begin van een prachtige ontdekking terwijl hij in de Verenigde Staten door memorabele landschappen van kust tot kust reist op zijn klassieke naked bike. Hij is op zoek naar het ultieme avontuur en elke splitsing en kruising die hij tegenkomt maakt hem bewust van zijn vrijheid van keuze.

Hij is op ontdekkingsreis op een originele, klassieke motorfiets door grenzeloze, ongerepte landschappen en verschillende steden in de VS. Na een reeks eindeloze wegen ziet hij eindelijk de grote stad met haar fonkelende lichten aan de horizon.

Het is essentieel om alert te zijn op de brandstofvoorraad en goed te luisteren naar de signalen die de motor tijdens het rijden geeft. Het is een zaak van constante binding tussen mens en machine. Start uw motor en ga de snelweg op.

Naarmate de reis verder gaat, heeft hij diepgaande gedachten over zijn interesse in de menselijke inzet voor de maatschappij. Deze nomadische levensstijl, het berijden van de motor en het voelen van de koele bries door je haren, zet alle zorgen opzij. Het doet je beseffen wat echt belangrijk is en laat je een leven zonder beperkingen leiden.

Tijdens deze lange ritten op de snelweg ben je afhankelijk van het comfort en de bescherming van je kleding. De flair van Vanguard in combinatie met de kwaliteitseisen bepaalt het aanzien en het gevoel van de collecties.

De Vanguard collectie is geïnspireerd deze ontdekkingsreis op een klassieke motor langs verschillende grote steden in de Verenigde Staten. Voor deze zomer zet de man zijn nomadische zoektocht voort en maakt een roadtrip langs Lake Michigan; . Michigan staat voor authentiek, history & university college.

In de collectie is een mooie opbouw van basis items naar uitgewerkte items terug te vinden, een mix van materialen en details, zoals stoere items met de spannende details en contrasten. Een opbouw van rijke rust tot casual en uitgewerkt met de herkenbare biker accenten. Doordat dit met elkaar goed te combineren is krijgt Vanguard een eigen gezicht en wordt duidelijk waar het merk voor staat: een verfijnde stoere collectie!

Vanguard brengt naast deze bekende stoere look met de Spring/Summer 2013 collectie een nette, schoolachtige look gebaseerd op de Amerikaanse jeugd en ontstaan in de jaren vijftig; de preppy look. Colberts, polo’s, overhemden, pullovers en gekleurde pantalons, netjes en verzorgd! Verfrissende accentkleuren en ruit- en streepdessins zien we veelvuldig terug in deze look. Je kunt de kleding eindeloos combineren. Mooie pantalons en truien, veelal in fellere kleuren als blauw, rood, groen en geel. Met de felle kleuren en de drukke dessins haal je het heerlijke zomerse gevoel terug in je outfit, en ga je fluitend over straat. Wil je het liever iets chiquer houden? Dan ga jij voor een mooie lichte kleur en houd je het geheel wat rustiger.
De chino is een voorbeeld een item wat helemaal binnen deze preppy trend past en een musthave voor iedere man. Deze is zowel casual als netjes te dragen.

Vanguard komt tevens met een Ambassador lijn, welke voor de dandy look staat; meer dressed up en bestemd voor de man, die vanuit zijn levensvisie veel aandacht besteedt aan zijn uiterlijk. Het blijft een stoere lijn met mooie, rijke kwaliteiten, gecombineerd met mooie stoere details zoals stiksels, metalen knopen en metalen plaatjes. Voor Ambassador zal er een appart plaatje onwikkeld worden.

Verder gebruik maken van de huidige Ambassador labels/piping en contrast stoffen

De hoogzomer collectie is geïnspireerd op Milwaukee Beach; bloemenprints, printed chambrays, gekleurde kousen, bright pastels, gewassen stoffen, fun, chino’s met omgeslagen pijpen. Daarnaast diverse accessoires om het geheel af te maken zoals hoedjes, stropdassen, petjes, shawls e.d.

Kortom met de Milwaukee Vanguard Beach look kan je stijlvol relaxen op het strand.


Advertenties