U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Nagellak trends voor 2015/2016 - Modenieuws

Nagellak trends voor 2015/2016 - 21-09-2015


Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur en daar horen ook weer nieuwe trends bij. Naast de reguliere beautytrends waarin we geen grote veranderingen ondergaan, durven we bij nagellak vaak wel wat meer te experimenteren. Want bevalt een kleur niet, dan is dit makkelijk te vervangen. Het lakken van de nagels een relatief simpele en effectieve manier om verzorgd en stijlvol over te komen.

Naast de kleur, zijn er een paar algemene trends voor aankomend seizoen. Lange nepnagels kunnen echt niet meer, ronde gevijlde nagels  komen ervoor in de plaats. Naast dat het een stuk praktischer is, oogt het tevens een stuk chiquer.

Zwart/wit

Een echt trend kunnen we zwart/wit niet noemen, maar tijdloos is het wel. Ook dit seizoen zullen we het weer voorbij zien komen. Alle combinaties zijn mogelijk, alleen zwart, alleen wit, of combinatie van beiden.

Grijs

Ook het neutrale grijs stijgt in populariteit. Van lichtgrijs tot bijna zwart, de keuze is reuze. Grijs heeft een stijlvolle uitstraling en kan met alles gecombineerd worden.

Rood

Naast zwart/wit, is ook rood tijdloos. Een mooie felle rode nagellak kan goed worden gecombineerd met een rode lippenstick.

Blauw

De kleur die misschien wel het meest aan populariteit wint, is blauw. Niet alleen in onze kledingkast, maar ook op onze nagels.  Van lichtblauw tot bijna zwart, de kleur is veel terug te vinden in allerlei soorten make-up, nagellak en kledingstukken.

Chique

Nagels mogen gezien worden! Kies daarom voor een nagellak met een glans of met een glitter erin. Of je nu kiest voor goud of zilver, het moet glimmen! Daarnaast kan je deze kleur mooi combineren met je favoriete juwelen.

Edelstenen

De meest effectieve manier om er chique en stijlvol uit te zien, is simpelweg door je nagels te lakken, helemaal als deze zijn gelakt in de kleur van een edelsteen. Bijvoorbeeld met een dieppaars of donkergroen kan je aankomend seizoen prima voor de dag komen.

Voor een uitgebreide collectie van de meest hippe nagellak, ga je naar de site van Veronica Nail Products.


Advertenties