U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Mevan Kaluarachchi - Modenieuws

Mevan Kaluarachchi - 16-07-2013


De Rotterdamse ontwerper Mevan Kaluarachchi nam afgelopen zaterdag deel aan het programmaonderdeel Young Professionals van Amsterdam Fashion Week 2013. Hier toonde hij zijn nieuwe mannenmodecollectie

De op Sri Lanka geboren designer wil met deze nieuwe collectie geen onderscheid maken tussen winter en zomer. Hij toonde een complete garderobe die het hele jaar door kan worden gedragen.

Wardrobe
Met deze Wardrobe-collectie richt Kaluarachchi zich in het bijzonder op mannen die willen investeren in kwaliteit, comfort en luxe. In de collectie bestond voornamelijk uit natureltinten met hier en daar een uitschieter in kleur.

Loopbaan
Mevan Kaluarachchi studeerde in 2005 af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Als student won hij de Body Fashion Design Award 2003. Mevan liep stage bij Alexander van Slobbe, hierna besloot hij om zijn eigen label op te zetten. In 2008 lanceerde Kaluarachchi zijn eerste collectie voor zowel mannen als vrouwen. Hij showde zijn werk ook op verschillende tentoonstellingen in Nederland.
Bron Textilia


Advertenties