U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Kort haar stylen: mannenkapsels om van te smullen! - Modenieuws

Kort haar stylen: mannenkapsels om van te smullen! - 05-10-2014


Kort haar stylen is niet altijd even makkelijk, daar kunnen de meeste mannen wel over meespreken. Aantrekkelijke herenkapsels zijn niet altijd eenvoudig te vinden; het komt er dan ook voornamelijk op aan om creatief met je eigen coupe om te springen. Gelukkig kan je aan de hand van een aantal klassieke herenkapsels voor kort haar toch verschillende richtingen uit. Het enige dat je nodig hebt, is wat lef en betrouwbare verzorgingsproducten. Kort haar stylen wordt dadelijk eenvoudiger als je een beroep kan doen op een stevige gel of een wax van goede kwaliteit. Aan de hand van zulke producten geef je herenkapsels voor kort haar in een handomdraai een geslaagde make over. Bovendien is kort haar stylen als man betrekkelijk eenvoudig!

  • Was je haar met een goede shampoo; haal je wax uit de kast en smeer een klein bolletje uit over beide handen. Korte kapsels heren? Durf te experimenteren.
  • Ga nu met je handen door het haar totdat je een look hebt gevonden waar je zelf tevreden mee bent. Het klopt dat verschillende herenkapsels voor kort haar niet al te veel werk vereisen; de uitdaging bestaat er echter in om je haar gezond te houden!

Herenkapsels voor kort haar:
hoe kort haar stylen dit najaar?

Kort haar stylen; mannenkapsels om van te smullen!

Het lijkt wel alsof de gebeden van mannen met kort haar verhoord zijn! Dit najaar gaat er eindelijk wat meer aandacht naar herenkapsels voor kort haar uit! Hou je klaar voor hippe coupes die je zonder problemen zelf vorm geeft!

  • Net zoals bij korte kapsels voor dames, pakt de fashion industry uit met undercutkapsels voor heren. Zulke herenkapsels voor kort haar zijn schatplichtig aan de roaring twenties uit de vorige eeuw; een tijdperk waarin jonge heren mooie dames het hof maakten door hen op zwoele jazztonen te verleiden. Een undercut als man toont aan hoe kort haar stylen een koud kunstje kan zijn. Breng wat volume in je kapsel met een krachtige mousse en werk je look af met een aantal basics in zachte herfsttinten. Kort haar stylen kost niet veel tijd!
  • Kort haar stylen kan ook zonder al te veel moeite als je vertrouwt op een zijscheiding. Natuurlijk, de meeste herenkapsels voor kort haar maken niet meteen gebruik van een zijscheiding. Bekijk je de kwestie van het oogpunt van de kapper, dan moet je aangeven dat dit best verwonderlijk is. Herenkapsels voor kort haar kunnen perfect worden aangevuld met een zijscheiding die gecreeerd wordt door een aantal langere lokken. Werk je met een zijscheiding, dan kan je zelfs kort haar stylen door de zijkanten helemaal kort te trimmen.

Kort haar stylen als man is helemaal geen onmogelijke opdracht! Het grote probleem bestaat er echter dat de “alledaagse vent” spannende herenkapsels voor kort haar wat uit de weggaat. Bijzonder jammer, zeker als je weet dat je kort haar makkelijk kan verzorgen! Met een goede shampoo en een conditioner hou je herenkapsels voor kort haar lekker gezond en levendig! Breek uit die dagelijkse sleur en probeer wat herenkapsels voor kort haar met een sexy edge!


Advertenties