U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

De kappersgroothandel - Modenieuws

De kappersgroothandel - 06-07-2013


Vaak worden kappersspullen bij de drogist of de supermarkt gekocht. Echter, deze winkels zijn meer bedoeld voor consumenten. Wanneer u kapper bent of veel haarproducten koopt, is het een goede optie om naar de kappersgroothandel te gaan. Hier vindt u een heel assortiment van kwalitatieve producten in allerlei soorten en maten. Het is voornamelijk aan te raden wanneer u een kapperszaak is. De formaat van de zaak zal geen rol spelen, want vrijwel iedere kapperszaak heeft kappersspullen en producten nodig. Ook is het een erg handige winkel voor kappers die huis-aan-huis knippen of waar de klanten zelf langskomen. Deze kappers zullen geen hele winkel met producten hoeven te vullen, maar zullen wel kappersgereedschap (zoals scharen, spiegels, nekborstels etc.) en haarproducten nodig hebben.

kappersgroothandel

Wat voor producten kan ik vinden bij een kappersgroothandel?

De groothandel heeft vrijwel alle kappersproducten in huis. Zo kunt u denken aan allerlei soorten shampoo’s, contidioners, waxen, gels, haarlak, haarmaskers en andere crèmepjes en sprays. Een aantal merken die worden aangeboden zijn Schwarzkopf, Guhl en Wella. Dit zijn voornamelijk haarproducten, maar dat is absoluut niet het enige wat een kappersgroothandel aanbiedt. U kunt er namelijk ook terecht voor verschillende kappersbenodigdheden. Zo kunt u bij de groothandel veel kappersspullen kopen van het merk Sibel. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om holsters, spiegels, kammen, kappersfietsen, verfkwasten en waterspuiten.

Waarom is het handig om bij de kappersgroothandel mijn kappersspullen in te kopen?

De kapper heeft een veel ruimer aanbod dan de “gewone” winkel. De verkopers in de groothandel hebben ook veel meer kennis en ervaring dan de verkoopster in de drogisterij of de vakkenvuller in de lokale supermarkt. Zij weten beter hoeveel en wat u nodig heeft. Ook heeft de kappersgroothandel een veel grotere voorraad wat betreft de gewenste benodigdheden.

U hoeft geen dagen meer vrij te nemen om inkopen te doen en  u hoeft al helemaal geen busjes meer te huren, omdat u het anders niet mee krijgt. U kunt geheel eenvoudig via internet alle producten en spullen bestellen die u maar wenst. Dit bespaart een hele hoop tijd en kosten.

Het is vaak ook mogelijk om uzelf bij de groothandel voor kappers in te schrijven voor een nieuwsbrief. Hierdoor hoeft u de ontwikkelingen binnen de kappersproducten niet zelf in de gaten te houden, maar ontvangt u deze gewoon in de mailbox.


Advertenties