U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Kan jouw mobiele hoesje iets zeggen over jou mode stijl? - Modenieuws

Kan jouw mobiele hoesje iets zeggen over jou mode stijl? - 12-12-2022


Een telefoonhoesje, het is handig voor het beschermen van je telefoon, het kan je telefoon mooi eruit laten zien, maar wat zegt het nu eigenlijk over je modestijl? Wij vertellen het je graag!

Soort telefoonhoesjes

Als eerst zullen we je vertellen welke soort telefoonhoesjes er eigenlijk zijn. Stel je voor, je hebt een Samsung S22 en je bent daarvoor dus op zoek naar een Samsung S22 hoesje. Ten eerste heb je de booktype. De booktype is een hoesje waarbij, zoals de naam eigenlijk al wel zegt, het hoesje eruit ziet als een boekje. De tweede type is de flipcase, hierbij zit een soort flapje, die open of dicht gedaan kan worden met een magneetje. De hardcase is een hoesje dat alleen op de achterkant zit. Het is een soort extra achterkantje die vrij hard is. TPU siliconen hoesjes, deze zijn net zoals de hardcases voor de achterkant van de telefoon, maar dan zacht en van siliconen. De bumper is het laatste soort hoesje, deze beschermt alleen om de randen van de telefoon.

Wat zegt een hoesje over jouw mode stijl?

Een telefoonhoesje kan veel zeggen over jouw stijl! Wil je graag wat hipper zijn? Kies dan voor een hardcase of een TPU siliconen case met een leuke print erop, of een mooie effen kleur. Hou je meer van de klassieke stijl? Kies dan voor de bookcase of flipcase, deze hebben een net wat meer klassieke look dan de andere hoesjes. Vooral als het hoesje gekocht wordt in een bruine kleur. De bumper hoes gaat dus om de randen, deze is prettig als je niet echt houdt van een hoesje om je telefoon, maar deze toch nog wilt beschermen. Deze geeft eigenlijk een beetje dezelfde look als zonder hoesje, vrij elegant.

Waar kies jij voor met je telefoonhoesje?

Zoals we dus hierboven hebben beschreven kan een telefoonhoesje veel met je mode stijl doen, het kan de stijl benadrukken. Het kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere stijlen, heb je een wat hippe stijl, maar wil je het niet meer extra benadrukken? Dan kun je ervoor kiezen om een bookcase of flipcase aan te schaffen in bijvoorbeeld een kleur zoals bruin. Dan wordt je outfit net wat rustiger. Waar kies jij voor om je outfit mee aan te vullen? En wat is jouw favoriete soort telefoonhoes? Wij zijn er ontzettend benieuwd naar!


Advertenties