U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Hoe kleed je als man jezelf stijlvol maar zakelijk anno 2020? - Modenieuws

Hoe kleed je als man jezelf stijlvol maar zakelijk anno 2020? - 05-11-2020


Wil je er als man stijlvol uitzien met een zakelijke look dan zijn er een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden. Elk jaar veranderen de modetrends op kledinggebied voor mannen en zelfs per seizoen zijn er nieuwe trends te ontdekken. Wil je anno 2020 stijlvol en zakelijk gekleed gaan, houd dan rekening met onderstaande adviezen.

Kwaliteit maakt het onderscheid

Het is om er stijlvol en zakelijk gekleed uit te zien van groot belang dat de kwaliteit goed is. Dat betekent dat je het beste kleding draagt van uitstekende materialen en met een perfecte afwerking tot in de detail. Die zekerheid heb je bijvoorbeeld bij Gant kleding online kopen. Het is een kwaliteitsmerk dat een uitgebreide collectie herenkleding te bieden heeft. Zo is het mogelijk om een complete outfit van kwaliteitskleding samen te stellen. Of een garderobe met keuze uit pullovers, sweaters en polo’s.

Overhemd onmisbaar voor zakelijke look

Een overhemd is onmisbaar als je als man een zakelijke look wilt uitstralen en daarbij stijlvol gekleed wilt gaan. Profuomo overhemden bieden wat dat betreft volop keuze. Daarbij valt er rekening te houden met bijvoorbeeld de kleur en het dessin. Een effen blauw overhemd is echt zakelijk, maar wil je het wat minder formeel en stijlvol dan zijn er ook leuke dessins. Een overhemd staat garant voor een aantrekkelijke uitstraling met een zakelijk tintje. Je hoeft daarbij het overhemd niet eens onder een pak te dragen om indruk te maken.

Compleet stijlvolle garderobe

Wil je het in één keer goed doen en niet steeds losse kledingstukken kopen? Schaf dan in een keer een complete garderobe aan met een stijlvolle look. Het is aan te raden om in elk geval nette jeans en pantalons te kopen. Een pak is eveneens een basic item als je zakelijk gekleed wilt gaan net als verschillende overhemden. Een pullover of polo is eveneens stijlvol en af te wisselen met het dragen van een sweater.

Schoenen maken het af

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van je kledingstijl. Anno 2020 zijn er een aantal trends die je kan volgen om er volgens de laatste mode bij te lopen. Uiteraard met een stijlvol en zakelijk karakter. Wist je dat sneakers tegenwoordig heel goed bij een zakelijke stijl passen? Zelfs onder een strak pak. Een van de trends van dit najaar zijn suède schoenen in dan in een bruintint als cognac of beige. Het is ook chique om boots te dragen die bovendien als halfhoge laars ook nog eens uitermate comfortabel zijn.


Advertenties