U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Tips

De voor- en nadelen van wimperextensions - Modenieuws

De voor- en nadelen van wimperextensions - 12-12-2017


Wimperextensions werden een tijdje geleden ontdekt door een regisseur die vond dat een actrice meer uitstraling mocht hebben. Toen der tijd waren er hele andere manieren om de wimpers aanbrengen dan nu. Alhoewel de wimpers natuurlijk nu helemaal zijn geoptimaliseerd zitten er toch nog een aantal nadelen aan. Ik zal hier kort de voor- en nadelen met je doornemen.

Er zijn een hoop voordelen van wimperextensions. De meest belangrijke is toch wel dat het er gewoon heel mooi uitziet. Je krijgt door wimperextensions hele sensuele en aantrekkelijke wimpers. Ook scheelt het hebben van wimperextensions een hoop tijd in de ochtend. Mascara is niet meer nodig, omdat de wimpers van zichzelf al heel mooi zijn. Verder is het heel handig dat je de dikte, de lengte en de krul van de wimpers zelf kunt uitkiezen. Daardoor kan je helemaal zelf bepalen hoe de wimpers die je nooit hebt gehad eruit moeten gaan zien.

Jammer genoeg komen zitten er ook een aantal nadelen vast aan het dragen van extensions. Allereerst is de kans groot dat je eraan ‘verslaafd’ raakt. Je kan op een gegeven moment niet meer zonder de extensions omdat je zo gewend bent aan je oogopslag en het er heel kaal uit vindt zien zonder. Nog een nadeel is dat de wimperextensions tijdelijk zijn. Je eigen wimpers vallen regelmatig uit dus de extensions zullen dat ook doen aangezien ze aan je eigen wimpers vast zitten. Je moet dus regelmatig nieuwe wimperextensions kopen. Dit kan voor mensen die niet heel veel geld hebben best een grote kostenpost worden. Ook moet je met extensions goed opletten met wat voor make up producten je gebruikt. Door make up producten met olie zal de lijm van de extensions niet meer goed vasthouden.

Ook al lijken dit aardig wat nadelen zijn het niet persé nadelen die wimperextensions kopen zou moeten tegenhouden. Ze zijn makkelijk op te lossen en niet hele grote problemen. Elk voordeel heeft zijn nadeel zeggen we dan maar 😉


Advertenties