U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Een Venti overhemd staat voor kwaliteit - Modenieuws

Een Venti overhemd staat voor kwaliteit - 04-02-2016


Overhemden kunnen het succes van uw outfit maken of breken. Wanneer u zeker wilt weten dat u een kwalitatief goed shirt aanschaft, dan doet u er goed aan te zoeken naar een Venti overhemd. Venti maakt trendy overhemden in een verscheidenheid aan kleuren. Het merk richt zich met name op jonge mannen die een modieuze uitstraling nastreven. Kwaliteit staat bij het merk hoog in het vaandel: Venti overhemden zijn strak afgewerkt en worden gemaakt van kreuk- en strijkvrij materiaal.

Slim fit past u goed

Een van de handelsmerken van de Venti overhemden is het feit dat ze zowel modieus als strak getailleerd kunnen zijn, in moderne termen respectievelijk Slim fit en Body fit genoemd. Hierdoor hebben jongemannen altijd een keuze, ze kunnen kiezen voor een Venti overhemd dat bij hen past. Over het algemeen zijn de overhemden net iets strakker dan reguliere overhemden. Het merk wil elegantie uitstralen, maar hier niet te veel geld voor vragen. Prijzen voor een overhemd lopen uiteen van grofweg 24 tot 60 euro.

Groot aanbod Venti overhemden

In veel webwinkels vindt u een breed assortiment als het aankomt op Venti overhemden. Met een handige zoekfunctie kunt u vaak binnen enkele minuten het ideale Venti overhemd vinden. U kunt meestal aangeven wat voor maat en taillering (modieus of strak) u zoekt, wat voor en naar wat voor kleur uw voorkeur uitgaat. Ook kunt u uw voorkeur aangeven wat betreft de boord, mouwlengte en een eventuele borstzak.


Advertenties