U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Drie modetips voor iedere man! - Modenieuws

Drie modetips voor iedere man! - 27-09-2021


Waar mode vroeger vooral een interesse van vrouwen was, zien we anno 2021 dat ook steeds meer mannen waarde hechten aan mode. Dit hangt samen met het feit dat we ons eigen uiterlijk steeds belangrijker vinden. De kleding die we dragen gaat hier hand in hand mee, dus het is ook heel begrijpelijk dat mode steeds belangrijker wordt. Daarnaast letten mensen ook steeds meer op hetgeen dat de ander draagt. Wat jij draagt is dus steeds belangrijker voor de externe beeldvorming. Om je hier een beetje in op weg te helpen geven we je in deze blog drie modetips!

Schoenen

Waar men vroeger van een man verwachtte dat hij altijd nette schoenen aanhad naar een formele gelegenheid zien we anno 2021 dat er steeds meer geaccepteerd is. Zo zien we de laatste tijd steeds vaker casual schoenen onder formele kleding. Het dragen van sneakers onder een kostuum is enorm gewaagd, maar als je de combinatie goed weet te maken dan maak je al snel ontzettend veel indruk met jouw kledingkeuze! Probeer dit soort gewaagde kledingcombinaties altijd af te stemmen met iemand die er verstand van heeft. Wanneer je deze namelijk niet op de juiste manier combineert dan kan het onverzorgd en/of laks overkomen.

Kostuums

Als je ├ęcht goed voor de dag wilt komen, dan kun je het beste kostuums dragen. Dit zijn ontzettend kwalitatieve stukken kleding die gegarandeerd een sterke uitstraling hebben. Wanneer jij in een kostuum op jouw werk of op een andere formele gelegenheid aan komt, dan kunnen we je garanderen dat iedereen onder de indruk zal zijn van jouw gevoel voor mode! Ben je op zoek naar een mooi kostuum? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden op Henk ter Horst. Hier vind je prachtige kostuums die werkelijk waar iedere man goed zullen staan.

Horloge

Een van de meest tijdloze modetrends zijn misschien wel horloges. Vanaf het moment dat het horloge werd uitgevonden is het eigenlijk niet meer weg te denken uit de kledingkasten van de modebewuste man. Dit komt omdat het horloge een stukje uitstraling toevoegt aan jouw outfit. In sommige kringen komt het zelfs vreemd over als je geen horloge draagt. Probeer daarom altijd, of in ieder geval zo vaak mogelijk, een horloge te dragen!

modetips voor mannen


Advertenties