U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Botox steeds vaker toevoeging op fashion - Modenieuws

Botox steeds vaker toevoeging op fashion - 04-11-2014


Naast de mode volgen zijn er natuurlijk nog genoeg andere manieren om er tip-top uit te zien. Vooral cosmetica en huidverzorgingsproducten zijn populaire items voor de moderne vrouw. Duizenden euro’s per jaar worden hier op stukgeslagen, er patent uitzien mag schijnbaar wat kosten. Naast de bekende producten om de huid te verzorgen en rimpeltjes buiten de deur te houden, wordt er ook steeds meer naar wat meer ingrijpende methoden gegrepen. Het is allang geen taboe meer om te kiezen voor een Botox- of fillerbehandeling op z’n tijd.
En als deze behandelingen gecombineerd worden met de laatste mode en wat hippe make-up, moet je bijna je best doen om er niet opvallend goed uit te zien. Want waar deze behandelingen vooral in opvallen, is in het niet opvallen. Deze Botox kliniek in Amsterdam geeft aan dat Botoxbehandelingen zo subtiel worden uitgevoerd, dat niemand ziet dat er een behandeling heeft plaatsgevonden. Je ziet er alleen veel beter, frisser en zelfverzekerder uit. En wie wil dat nou niet?

Net als de kleding die in de rekken van jouw favoriete winkeltje hangt, zijn ook de behandelingen met Botox aan mode onderhevig. Zagen we een aantal jaar geleden nog de typerende, gladgestreken “Botox-gezichten” voorbij komen, inmiddels zal alleen met een zeer scherp oog opgemerkt kunnen worden of er iemand naar de spuit gegrepen heeft. En misschien is dit ook maar goed, want de expressie en karakter in het gezicht is toch precies wat jou anders maakt dan alle anderen. En uniek zijn willen we allemaal.


Advertenties