U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Hoe bespaar je geld met online kleding kopen: 4 tips - Modenieuws

Hoe bespaar je geld met online kleding kopen: 4 tips - 19-08-2015


Heel veel winkels bieden tegenwoordig hun producten aan op het internet. Denk hierbij aan winkelketens als Zara en H&M. Er zijn ook winkels die alleen maar producten via het internet aanbieden, bijvoorbeeld Zalando. Er is dus genoeg aanbod! Maar hoe zorg je er nu voor dat je nooit te veel betaalt voor je kleding? In dit artikel geef ik jullie 4 tips hoe je geld kunt besparen met het online kleding kopen.

Tip 1: Koop je kleding tijdens de sale
Er zijn altijd een aantal vaste perioden in een jaar dat winkels een grote uitverkoop houden. Dit is voor de meeste (web)winkels dezelfde periode. Je ziet meestal zelf wel de grote reclameborden als je door een stad fietst, maar om je een beeld te geven: de zomersale begint in juni en de wintersale begint in december. Het verschilt uiteraard per winkel wanneer ze precies beginnen met de uitverkoop, maar deze perioden worden in het algemeen aangehouden.
Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat kleren kopen tijdens een uitverkoop een stuk goedkoper is dan tijdens gewone verkoopmaanden. Doe dit dus! Een groot voordeel dat de webwinkels hebben ten opzichte van de fysieke winkels is dat het aanbod vaak veel groter is. Profiteer hiervan en koop je kleding online.

Tip 2: Kijk op kortingscode websites
Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je online kleding gaat kopen, maar het kan erg verstandig zijn om hier eens te kijken. Een kortingscodewebsite biedt voor veel verschillende webwinkels kortingscodes aan waardoor jij geld kunt besparen met je aankoop! Kijk dus voordat je een volgende online aankoop doet eerst eens of er een kortingscode beschikbaar.

Tip 3: Schrijf je in voor verschillende nieuwsbrieven
Er zijn verschillende (web)winkels die een nieuwsbrief schrijven. Deze brief wordt meestal via e-mail verstuurd. Schrijf je hiervoor in! In dergelijke nieuwsbrieven worden acties aangekondigd, kun je de meest recente aanbiedingen spotten en wordt ook verteld wanneer de uitverkoop begint. Door je in te schrijven voor een nieuwsbrief ben je dus overal en altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Tip 4: Vergelijk je kleding online
Het kopen van je kleding in een winkel blijft natuurlijk voor veel mensen aantrekkelijker dan het online bestellen van kleding. Toch hoeft het één het ander niet uit te sluiten. Je kunt bijvoorbeeld in een winkel rondkijken naar je favoriete kledingstukken. Als je dan vervolgens weer thuis bent zet je de pc aan en ga je op een vergelijkingssite kijken waar je kledingstuk het goedkoopst wordt aangeboden. Er bestaan verschillende van deze websites waarop je precies kunt zien welke webwinkel de goedkoopste aanbieder is.

Met deze 4 tips moet je in staat zijn om in het vervolg veel geld te besparen op de kleren die je online koopt. Daarom, vergeet ze niet en veel plezier met shoppen!


Advertenties