U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Arma Leder Heren - Modenieuws

Arma Leder Heren - 16-01-2014


Ook voor het nieuwe winterseizoen  is leer belangrijk in het modebeeld.
Arma Men en Arma Collection brengen een rijke en stoere casual look geïnspireerd op de invloedrijke retro Aviator en Scandinavian winter trends. De collecties zijn uitstekend te combineren in de meer cleanere Uniform look als ook in stoerdere Snowboard look met Aviator Utility invloeden. Stijlvolle British Class modellen in luxe leer kwaliteiten in eigentijdse wassingen met two-tone effect. Winterse volume silhouetten en aandacht aan subtiele details maken dit beeld compleet.

Arma Collection brengt het luxieuse Deer Nappa in een eigentijdse variaties op de klassieke herenmantel. Naast elegante coats ook een sophisticated Classic Teamjacket in leer.
In het zachte en rijke Goat Suede is veel aandacht voor het uitgewerkte blazer. En in de zachtere Sheep Denvy ligt de nadruk op uitgewerkte jackets met afneembare bont kragen en subtiele details. Het aanbod van de Nylon jackets met leer details ligt naast de bekende dons jackets op jacket en colbert modellen met aandacht voor functionele details .

Arma Men brengt een stoer gestylde casual collectie met Aviator en retro worker invloeden. In het stoere Buff Rebel met olie wassing brengt Arma warme parkamodellen met uitgewerkte details en grove contrasterende stiksels en een stoere lammy bomber in Aviator look. Voor een rijke uitgewerkte bomber en parkas met verfijnde afwerking gebruikt men het soepele Cow Cashmeera leer. Het zachte Sheep Washed is gebruikt in een sportief biker jack met rijke details en uitgewerkte jasjes in parka-lengte met een gewassen two-tone effect.

Mays & Rose is de jonger gestylde collectie met ruigere vertalingen op de Aviator trend met stoere biker en utility invloeden. Het must have retro Bomber jack met opvallend vilt application is uitgevoerd in ruig gewassen Buff leer. Het zachte Sheep Anvers Washed is gebruikt in uitgewerkte bombers met grove ritsen en stiksels. Maar ook een sportief retro parka met doorgestikte delen. Verer een variatie aan bombers in het vintage gewassen Sheep Veg met stoere stiksels en afwerking.

De kleuren:
Voor Arma Collection brengen we naast de basiskleuren Black en Brown het diepere Espresso en het klassieke Navy.
In Arma Men spelen de tonen Massi en Indigo een belangrijke rol naast Black en Brown.
In het jongere Mays & Rose worden stoere kleuren zoals Black, Brown en Indigo afgewisseld met Rock en Vintage Green.


Advertenties