U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Tips

Altijd en overal in stijl verschijnen met BALR - Modenieuws

Altijd en overal in stijl verschijnen met BALR - 10-04-2020


BALR. is een geweldig merk voor als je er bij alles wat je doet graag geweldig uitziet. Ook bij Footballmag zijn we groot fan. Of je nou wil relaxen, sporten of op een andere manier actief wil zijn, de producten  sluiten altijd perfect aan. Bij BALR. vind je naast schoenen, sweaters en shorts nog veel meer moois. Wat dacht je van koffers die geschikt zijn voor alle reisbestemmingen of rugzakken die tegen een stootje kunnen? Ook accessoires zoals sokken, telefoonhoesjes en zelfs parfum kun je shoppen.

SS20 is de topcollectie van BALR.
BALR. is een Nederlands merk en al jaren erg populair. Logisch, want de hoge kwaliteit en het brede assortiment zijn grote pluspunten. Heb jij hoge verwachtingen van alles in je leven en ben je niet snel tevreden? Dan is de SS20 collectie wat je nodig hebt. De lat ligt hoog en dat zie je. Ga jij ook voor fashion die klopt tot in de fijnste details? Met de producten stimuleer je jezelf om altijd voor het beste te gaan.

Topkwaliteit katoen
Van de SS20 collectie ga je heel blij worden. Met stoere bomberjacks, toffe sneakers en comfortabele hoodies en t-shirts kun jij je eigen verwachtingen moeiteloos overtreffen, hoe hoog die ook zijn. BALR. staat vooral bekend om de hoge kwaliteit katoenblends die dit topmerk in z’n producten gebruikt. Naast het strakke design van de fashionitems is het ook de lange levensduur die het merk een smetteloze reputatie bezorgt. De kleding blijft lang mooi zodat jij er altijd goed uitziet. Is voor jou ook alleen het beste goed genoeg? Check dan zeker de SS20 collectie van dit Nederlandse topmerk.

Optimale prestaties
Wil jij ook graag zo’n te gekke BALR trui aan je garderobe toevoegen? In de SS20 collectie vind je geweldige items om lang plezier van te hebben. Vele topsporters gingen je voor. BALR. is dan ook een zeer geliefd merk onder bijvoorbeeld profvoetballers en boksers. Zo zweert meervoudig wereldkampioen en professioneel boxer Kell Brooks bij kleding van BALR. Wil jij ook al je doelen behalen en nooit genoegen nemen met minder? Jouw prestaties komen optimaal tot hun recht wanneer je je goed voelt in de kleding van BALR.


Advertenties