U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Accessoires: trends 2016 - Modenieuws

Accessoires: trends 2016 - 07-10-2015


De grote modeshows zijn weer achter de rug, dus we kunnen de balans gaan opmaken. Wat worden de trends voor 2016 op het gebied van accessoires?

Kleur
Qua kleur wordt huidskleurig helemaal in. Huidskleurige schoenen bijvoorbeeld maken je benen optisch langer doordat de lijn niet onderbroken wordt door een contrasterende kleur. De tinten zijn bovendien erg sensueel doordat het lijkt op de blote huid. Een huidskleurige tas kan in 2016 ook niet ontbreken. Let bij het dragen van huidskleurige accessoires op de volgende punten:
– Neem je eigen kleur huid als uitgangspunt en probeer qua kleur daar zo dicht mogelijk in de buurt te zitten.
– In principe kan je de nude accessoires bij elke kleur dragen.
– Ga niet helemaal ‘nude’, maar combineer het welke met enkele andere kleuren.
– Huidskleurige accessoires zijn vrij kwetsbaar en kunnen snel lelijk worden. Verzorg het dus goed!
– Een goede verzorging van je lichaam is belangrijk bij nude tinten. Zorg dus voor een bijpassende nagellak wanneer je nude schoenen of tas draagt.

Sieraden
Ear cuffs en ear jackets worden helemaal hot. Dit zijn sieraden die je oren versieren. Ze zijn gemaakt van 925 sterling zilver en maken je outfit helemaal af. Tevens makkelijk te combineren met elke outfit.

Schakels zijn nog steeds helemaal hot, dit is perfect als je gaat voor simpel en stijlvol. Ideaal als je in je cocktailjurk met vriendinnen naar een feestje gaat. Of je nu gaat voor goud, zilver of rosegoud, met schakels kan en mag alles.

Qua kettingen zien we ook een blijvende trend, net als afgelopen jaar blijven de statement kettingen helemaal hot. De ketting mag goed opvallen, waarbij de hanger het statement vormt. Een subtiele ketting met een symbool mag ook nog steeds.

De trendzetter wat sieraden betreft, is Melano. De nieuwste Melano sieraden kun je hier bekijken.


Advertenties