U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Accessoires die je outfit compleet maken - Modenieuws

Accessoires die je outfit compleet maken - 20-12-2019


Mooie kleding is natuurlijk nog maar het begin. Wil je je outfit compleet stijlen? Kies dan voor een paar mooie accessoires om je outfit tot in de puntjes te verzorgen. Leuke voorbeelden zijn een horloge, mooie sjaal, armband, telefoonhoesje en/of bijvoorbeeld een stijlvolle riem.

Telefoonhoesje

Vijftien jaar geleden waren de frontjes voor mobiele telefoons helemaal hip. Dit accessoire was verkrijgbaar in allerlei kleuren. Nu zijn dat de telefoonhoesjes, want ook die zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en kleuren. De heren kiezen vaak voor een bescheiden exemplaar, zoals een zwarte of bruine hoes van leer. De dames bekennen graag meer kleur (en glitters) met hun Samsung A71 hoesje.

Riem

Dit accessoire is ook weer helemaal terug van weggeweest. De riem mag weer gezien worden, zowel bij mannen als vrouwen. Maak je casual outfit iets chiquer door te kiezen voor een opvallende gesp. Of wil je als vrouw graag je taille accentueren? Bind dan een mooie heupriem om een jurk. Dit trucje accentueert je allerbeste vormen. Kies voor een kleur die matcht met je outfit of juist een contrasterende kleur om de riem op te laten vallen. Je kunt natuurlijk ook de leukste lifestyle blog checken voor handige modetips om jouw outfit te rocken met een fashionable riem.

Horloge

Een horloge is geen must meer om te weten wat de tijd is. We hebben tegenwoordig allemaal een smartphone in ons bezit. Wel zijn horloges echt een fashion item geworden. Een klokje van een bekend merk om je pols laat zien dat je graag met de tijd meegaat. Je hoeft ook niet meerdere exemplaren te kopen om je polsklokje te matchen met je outfit. Van veel merken kun je de bandjes van de horloges verwisselen. Zo stem je met dit accessoire af op elke dresscode.


Advertenties