U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

7 niet te missen zomer musthaves - Modenieuws

7 niet te missen zomer musthaves - 07-08-2017


De zomer is een tijd van zien en gezien worden. Waar je ook komt, je kunt er zeker van zijn dat er ook vele anderen zullen zijn. Dan wil je er natuurlijk wel op je allerbest uitzien. Daar kan je voor zorgen door in ieder geval deze zeven musthaves te dragen.

1. Schoeisel
Wist je dat heel veel mensen onbewust een eerste oordeel vellen aan de hand van de schoenen die je aanhebt? Het hoeft er dan nog niet eens om te gaan of ze wel netjes onderhouden zijn of niet. Ook gaat het er simpelweg om dat aan het soort schoenen dat je draagt te zien is wat voor persoon je bent. Sneakers zoals de Adidas Superstar bij thesneaker.nl doen het altijd goed.

2. Kleding met logo’s
Een trend die is teruggekeerd na een tijdje te zijn weggeweest is die van het duidelijk zichtbare logo. Waar de laatste jaren vooral zo min mogelijk te zien moest zijn van welk merk of welke ontwerper de kleding was, daar is dat inmiddels weer helemaal omgedraaid. Wie in de jaren negentig van de twintigste eeuw is opgegroeid herkent dit misschien nog wel. Ook toen was dit zeer populair.

3. Houten gadgets
Duurzaamheid is belangrijk. Een opvallend front waar je dit tot uiting ziet komen is bij de gadgets. Die worden namelijk steeds vaker van hout gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld een houten zonnebril zijn. Ook houten horloges zijn bijvoorbeeld heel populair onder de gadgetliefhebbers. Woodiful.com is bijvoorbeeld een goede plek om hier meer over te weten te komen.

4. Wijde broeken
Of het nu om een lange broek of shorts gaat, wijde pijpen zijn het helemaal deze zomer. Vooral voor shorts is daar een diepere bedoeling achter te vinden. Dit zorgt namelijk voor een beetje optisch bedrog. Zijn de pijpen wijder, dan lijken je benen direct ook iets smaller. Ook als je wat meer gekleed moet gaan is de wijde pijp voor de lange broek echter sterk aan te raden.

5. Een drooghouder
Naast de houten gadget is de droge gadget ook zeer populair momenteel. Je wilt je spullen bijvoorbeeld niet onbeheerd achterlaten als je een frisse duik in de zee neemt. In zulke gevallen biedt de dry bag uitkomst. Dit is letterlijk een tas die je spullen drooghoudt omdat hij waterdicht is. Daar kunnen dus bijvoorbeeld je sneakers en je houten horloge in.

6. Opvouwbaar zonnepaneel
Wil je echt eens iets goeds doen voor anderen? Neem dan niet je powerbank, maar je opvouwbare zonnepaneel mee naar het strand of het park. Daar kan je al je apparaten op accu’s op aansluiten en zorgen dat ze gewoon kunnen blijven spelen. Zo heb je dus altijd muziek bij de hand die bekrachtigd wordt door de zon.

7. Een zomerhoed
Begonnen we helemaal bij je voeten met de sneaker, we eindigen op je hoofd met een klassieker. Ook de rieten zomerhoed is dit jaar weer helemaal in. Dat is te danken aan het feit dat veel modetrends in de zomer vooral luchtig moeten zijn. De rieten zomerhoed past hier dus perfect bij.


Advertenties