U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

5x herenschoenen voor op vakantie - Modenieuws

5x herenschoenen voor op vakantie - 20-08-2019


Dit artikel is speciaal geschreven voor alle mannen die binnenkort op vakantie gaan en niet weten welke schoenen ze mee moeten nemen. Want ja, zeg nou eerlijk hoeveel paar schoenen neem je mee op vakantie? Als het aan de vrouw ligt meer dan 10 paar. Maar mannen zijn nou eenmaal wat makkelijker hiermee en kiezen eerder voor 2 paar. We kunnen alvast garanderen dat 2 paar schoenen te weinig is. Stel je voor 1 schoen gaat kapot, dan heb je nog maar 1 paar over. En dat is niet zo slim. Lees maar gauw welke 5 schoenen absoluut meegenomen moeten worden op vakantie.

1. Sneakers

De meeste mannen lopen de hele dag door op sneakers van bekende merken zoals van Nike, Adidas, Floris van Bommel, Filling Pieces of Vans. Sneakers kunnen vaak onder elke outfit gedragen worden en zijn daarnaast ook comfortabel. Sommige sneakers kunnen ook gebruikt worden als sportschoenen. Hierdoor zijn sneakers geschikt voor wandelvakanties, feestvakantie, familievakantie of een relaxvakantie. Vooral de sneakers van Floris van Bommel zijn erg geschikt om mee te nemen op vakantie omdat ze naast een strakke uitstraling ook passen onder een casual outfit. Bij het inpakken van de koffer kies 1 paar mooie sneakers en 1 paar oude sneakers uit.

2. Wandelschoenen

Wanneer je op een wandel of backpackvakantie gaat, is het verstandig om wandelschoenen mee te nemen. Het type wandelschoen kan afhangen van het land dat bezocht wordt. Als je elke dag gaat hiken of bergbeklimmen dan moeten er speciale schoenen aangeschaft worden. Door deze schoenen te dragen wordt de kans op blaren vermindert. Let op! Wandelschoenen zijn vaak zwaar, neem daarom maar 1 paar mee.

3. Loafers

Loafers zijn schoenen die zowel voor een casual als nette gelegenheid gedragen kunnen worden. Deze instappers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Loafers schijnen erg lekker te zitten en daarom zijn deze schoenen ideaal om mee te nemen op vakantie. Daarnaast zijn de schoenen aan de bovenkant open, hierdoor worden de voeten gelucht. Omdat loafers kleine schoenen zijn passen er 2 paar in koffer. Heb je nog geen loafers? Schaf ze dan aan, want deze schoenen zijn zeer geschikt voor op vakantie.

4. Slippers

Het is voor de meeste mannen vanzelfsprekend om slippers mee te nemen op vakantie. Maar het komt toch voor dat enkele er niet aan denken en de slippers vergeten in te pakken. Gelukkig zijn slippers in bijna elk vakantieland voor een habbekrats verkrijgbaar. Neem 2 of 3 verschillende paar slippers mee. 1 paar badslippers voor bij het zwembad of het strand, 1 paar teenslippers voor op de camping of in het hotel en 1 paar fashionslippers voor het uitgaan of voor een diner. Ook een man kan nooit genoeg slippers hebben en afwisseling is altijd fijn.

5. Waterschoenen

Afhankelijk waar je naar toe gaat op vakantie is het handig om waterschoenen mee te nemen. Ga je bijvoorbeeld op vakantie naar Kroatiƫ? Dan zijn waterschoenen zeker een aanrader. Door de stenen en rotsen in het zeewater kan je makkelijk je voet beschadigen. Waterschoenen beschermen niet alleen de voeten maar geven ook een houvast op de stenen zodat je niet uitglijdt. Verder kunnen waterschoenen ook fijn zijn tegen de schelpen op het strand of het hete zand. 1 paar waterschoenen is voldoende om mee te nemen. Gaan de schoenen kapot dan is het vast en zeker mogelijk om ze in het vakantieland opnieuw aan te schaffen.


Advertenties