U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

ModenieuwsT-shirts van small naar supersize - Modenieuws

T-shirts van small naar supersize - 05-01-17


De T-shirts van Fruit of the Loom zijn de meest populaire T-shirts op de markt in Nederland. Deze T-shirts zijn niet alleen geschikt als bovenkleding, maar ook als onderkleding en ze zijn beslist favoriet om in te slapen. Onbedrukt gaat de voorkeur uit naar witte T-shirts, terwijl voor het bedrukken vaker gekozen wordt voor zwarte T-shirts.

Mooie kwaliteit

De T-shirts zijn gemaakt van 100% Belcoro® garen en zijn voorgekrompen en rondgebreid. Dit alles zorgt voor een prima draagcomfort. Het crewneck T-shirt heeft een ronde hals van katoen en Lycra® met nektape. De naden bij de armen, hals en boord zijn afgewerkt met dubbele stiksels voor extra stevigheid. Het V-hals T-shirt is gemaakt in rib 1×1 met Lycra® en nektape met dubbele stiksels aan de mouwuiteinden en de zoom. Beide T-shirts hebben een mooie snit.
Kortom, zeer comfortabele T-shirts voor een super prijs bij T-shirts-fruit.nl !

Kleine en grote maten

De T-shirts worden standaard verkocht in wit in de maten S, M, L, XL en XXL. Maar voor de iets beter gevulde personen zijn de maten 3XL, 4XL en 5XL tegen meerprijs verkrijgbaar. Ook voor de kleur zwart en/of de V-hals T-shirts geldt een meerprijs. V-hals T-shirts zijn alleen in de maten S tot en met XXL beschikbaar.

T-shirts-fruit.nl biedt dit populaire merk T-shirt aan in een 12-pack, zodat je elke dag over een fris en schoon T-shirt kunt beschikken. Passen de T-shirts niet of wil je ze om een andere reden retourneren, dan kun je de ongedragen T-shirts binnen 14 dagen na ontvangst retourneren en krijg je het geld weer snel op je bankrekening terug gestort.

Ga snel naar T-shirts-fruit.nl voor 12 T-shirts van je favoriete merk voor een super lage prijs!

T-shirts-fruit.nl


Advertenties