U bent nu hier:  Nieuws.Modetips.nl » Nieuwsoverzicht » Nieuws

Sandalen met hak Manfield - Modenieuws

Sandalen met hak Manfield - 25-02-2022


Met de sandalen met hak van Manfield zorg jij voor een comfort én stijl in jouw look. Met sandalen kun je heel gemakkelijk jouw outfit elegant of juist casual maken. Ben je vandaag toe aan een vrouwelijk muiltje met kitten heel en morgen juist toe aan een grove western sandaal? Bij Manfield kun jij met al jouw wensen terecht. Bij Manfield bestel je eenvoudig en snel jouw nieuwe sneakers via onze webshop, maar ook staan we je graag te woord in één van onze winkels. Benieuwd naar de nieuwe collectie? Lees dan snel verder!

manfieldsandalen

Muiltjes

Nu helemaal trendy zijn de muiltjes waarmee jij jouw look met jeans en blazer juist heel erg speciaal en uniek kunt maken. Bij Manfield hebben we muiltjes in kleuren zoals beige, off white, lichtblauw of juist zwart en fel roze. Volledig passend bij de trends van het nieuwe seizoen, dus! Met gevlochten band of goudkleurige details, aan elke afwerking wordt gedacht in onze nieuwe collectie. De peep toe zorgt voor een vrouwelijk effect. Ook hebben we muiltjes met straps; de bandjes kunnen gebonden worden rond de enkel voor net dat beetje extra.

 

Western gevoel

Naast de western laarzen hebben we in de nieuwe collectie van Manfield ook de cowboy klompjes voor je klaarstaan. De cowboy details in de klompjes zorgen voor een stoer én vrouwelijk gevoel. De klompjes variëren van afwerken in leer, suède, tot in een mix van materialen. De goudkleurige details in de western schoenen maken de schoenen elegant en speels. Je kunt de western klompjes perfect dragen onder een zomerjurk of juist onder een beige pantalon met een tof jasje met fringes. De klompjes bij Manfield worden aangeboden in cognac- en bruintinten. Het is een open schoen, dus perfect te dragen tijdens een vakantie. Met de blokhak en plateauzool kun jij de hele dag bewegen op deze schoenen.

 

Platte sandalen

Natuurlijk bieden we bij Manfield niet alleen sandalen mét hak aan, ook voor sandalen zonder hak kun je terecht bij Manfield. De platte sandalen vliegen elk jaar enorm snel over de toonbank. Wanneer je het hebt over het ultieme comfort in een elegant jasje schaf jij jouw nieuwe platte sandalen aan bij Manfield! Veel van de sandalen in onze nieuwe collectie zijn gemaakt van leer of suède. In een aantal sandalen kun je ook een mix van materialen terugvinden voor net dat beetje extra. De sandalen kunnen worden gesloten door middel van gespjes of bandjes. Perfect om mee te nemen op vakantie en functioneel voor naar het strand. Naast de platte sandalen bieden wij je ook sandalen met rechtlopende platform hak aan. 

Koop nu snel jouw sandalen met hak bij Manfield, via onze webshop of in één van onze winkels!


Advertenties